20230329_175823

Bestuursleden speeltuin Tuindorp op cursus

Woensdag 29 maart hebben bestuursleden Ilse en Wilma deelgenomen aan de training “De ondernemende speeltuin” . De training werd georganiseerd door LOS! in samenwerking met natuurspeeltuin de Speeldernis Rotterdam en De Buurt.

LOS! is de branchevereniging van speeltuinen in Nederland. Speeltuin Tuindorp is al lid vanaf het de start van LOS! (toen nog NUSO).

De training is speciaal ontwikkeld voor speeltuinen en kinderboerderijen die meer willen betekenen voor  de buurt en/of opzoek zijn naar nieuwe inkomstenbronnen. Precies de uitdaging waar Tuindorp voor staat.

Ilse en Wilma hebben veel nieuwe dingen geleerd én gezien. Zowel op het gebied van samenwerking (een speeltuin en een dansschool!), als op inrichting van de speeltuin (door de Speeldernis stroomt een echte rivier!). Ze hebben ook gemerkt dat Tuindorp niet de enige speeltuin is die moeite heeft om vrijwilligers te vinden.

We zijn blij dat we als speeltuin aan deze training konden deelnemen. In ons traject “Tuindorp 2033”  zal de opgedane kennis van Ilse en Wilma zeker van pas komen.

 

 

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Bert (Poes) Claassen Overleden

Speeltuin opgeruimd

Veel speelplezier in de Herfstvakantie

Herfstvakantie bij Tuindorp

Weggeefkasten bij Tuindorp

Lekkere koffietjes bij Tuindorp op het terras

Das balen, Tuindorp dicht Maandag 24 juli

Waardecheque voor Tuindorp

Zweven met Coco

Kinderen ruimen alle rommel in Tuindorp op