Doe mee

VRIJWILLIGERS

Om een vereniging als Tuindorp met z’n verschillende activiteiten goed te laten draaien, is de medewerking van heel wat vrijwilligers nodig. Zo zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om met groen bezig te zijn en mensen die graag activiteiten willen ontwikkelen en uitvoeren voor kinderen. Denk hierbij aan knutselmiddagen, zeskampen, winter- en zomerfeesten, kinderdisco's enz. enz. Ook horecamedewerkers zijn van harte welkom en mensen die ons willen helpen met de website en de socials.

Lijkt het je wat om iets nuttigs met je vrije tijd te doen neem dan contact met ons op via info@speeltuin-tuindorp.nl of loop gewoon eens even binnen.

 

OUD FRITUURVET

Heeft u ook altijd een probleem waar u het oude frituurvet moet laten? Voor dit probleem hebben wij de oplossing. U kunt bij ons het oude frituurvet inleveren. Bij de toegang staan Gele kliko’s waar het frituurvet in gezet kan worden. Graag het frituurvet aanbieden in een afgesloten emmer of kannetje. Het frituurvet kan worden ingeleverd van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Dit frituurvet wordt milieuvriendelijk verwerkt.