20240420_182744

Rotary Wageningen verrast Tuindorp vrijwilligers met een heerlijk diner

Rotaryclub Wageningen verrast ieder jaar een groep vrijwilligers met een fantastisch diner. Dit jaar waren de vrijwilligers van Tuindorp de gelukkigen. Tuindorp viert dit jaar haar 70 jarig bestaan en die mijlpaal is helemaal te danken aan de vrijwilligers. Een diner waard vond Rotary Wageningen.

De leden van Rotary Wageningen hebben de vrijwilligers echt verwend. Onze eigen zaal was prachtig aangekleed met mooie witte tafelkleden, servetten én bloemen. De gasten werden ontvangen met een welkomstdrankje en live accordeon muziek. Geert van Rumund, oud burgemeester van Wageningen , voorzitter van Rotary Wageningen én fan van Tuindorp opende de avond met een fijne speech waarin hij o.a. vertelde dat het diner een blijk van waardering is van Rotary Wageningen voor de inzet van de vrijwilligers van Tuindorp. Hierna  nam wethouder Guido van Vulpen het woord . Hij bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet voor de kinderen van Wageningen. Hij benadrukte het belang in deze tijd van een veilige en vertrouwde plek om te spelen. Een plek als Tuindorp waar alle kinderen en hun ouders elkaar kunnen ontmoeten en samen spelen. Zonder vrijwilligers geen Tuindorp. Om nieuwe vrijwilligers te vinden is het nodig creatief te zijn en samen nieuwe manieren te vinden zodat Tuindorp ook de komende 70 jaar kan blijven bestaan. De gemeente heeft er vertrouwen in dat dat gaat lukken en steunt Tuindorp daarin waar mogelijk.

Na deze fijne woorden startte het diner met muziek, oude foto’s en natuurlijk ook nog een woordje van voorzitter Gert

De foto’s speken voor zich 🙂 Rotaryclub Wageningen dank voor deze geweldige avond. Zie ook het leuke stukje in Stad Wageningen

 

 

 

 

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Alle pannenkoekenbakkers én eters welkom bij verhalen in Tuindorp!

Verhalen in Tuindorp; ontmoet Egalus!

Poepkoekjes in Tuindorp!

Letters in de speeltuin

5 keer Verhalen in Tuindorp

De mallemolen draait en de speeltuin krijgt subsidie!

23 maart magische en feestelijke opening speelseizoen 2024!

Zo cool, SpelenMaaR vakantiebouwen

SpelenMaaR Winterbouwen bij Tuindorp super leuk!

Bikkels roetsjen het nieuwe jaar in!