Anika Helena Suze 1

Verhalen in Tuindorp. Van 26 mei tot 14 juli iedere vrijdagmiddag

Van 26 mei t/m 14 juli komt de bblthk (spreek uit; bibliotheek 🙂 elke vrijdagmiddag naar Tuindorp. De mensen van de bblthk nemen de leukste boeken voor kinderen vanaf 3 jaar mee. Tussen 14.00 – 16.00 uur wordt er voorgelezen én is er een leuke activiteit passend bij het verhaal.

Esra van de BBLTHK vertelt: Elke week heeft een thema. Bijvoorbeeld kabouters, monsters of zin in de zomer. We lezen verhalen voor die passen bij dit onderwerp. En we doen elke week samen een leuke activiteit die daarbij past. Zoals kabouters zoeken of monsters tekenen.

Elk kind krijgt een stempelkaart. Als je twee keer bij onze voorleesactiviteit bent geweest, is je stempelkaart vol. Breng je kaart naar de BBLTHK. Je krijgt dan gratis een nieuw kinderboek cadeau! En misschien wil je dan meteen lid worden van deBBLTHK? (Psst: dat is gratis voor iedereen t/m 17 jaar!)

Speeltuin Tuindorp en de bblthk zijn een samenwerking aangegaan onder de noemer Plezier in Taal (PIT). Zo kun je er niet alleen springen en klimmen maar ook spelen in je hoofd! Je kon in Tuindorp al graven naar woorden in de zandbak. Nu kan je er dus ook genieten van de mooiste boeken van de bblthk! Zo brengen we het plezier in verhalen en taal naar alle Wageningse kinderen en hun ouders.

A3 Poster_Voorlezen in Tuindorp

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Rotary Wageningen verrast Tuindorp vrijwilligers met een heerlijk diner

Verhalen in Tuindorp; ontmoet Egalus!

Poepkoekjes in Tuindorp!

Letters in de speeltuin

5 keer Verhalen in Tuindorp

De mallemolen draait en de speeltuin krijgt subsidie!

23 maart magische en feestelijke opening speelseizoen 2024!

Zo cool, SpelenMaaR vakantiebouwen

SpelenMaaR Winterbouwen bij Tuindorp super leuk!

Bikkels roetsjen het nieuwe jaar in!