IMG-20230714-WA0002-EDIT

Zweven met Coco

Vandaag was de laatste keer “Verhalen in Tuindorp”.  We hebben met z’n allen geluisterd naar het verhaal Coco kan het van Loes Riphagen.

Coco is een vogel en haar mama vindt het tijd dat ze gaat vliegen. Coco wil dat wel graag maar vindt het ook heel spannend. De kinderen die naar het verhaal luisterden snapten dat wel. Iedereen kon als baby’tje nog helemaal niks, en kijk nu eens wat we allemaal kunnen! Sommige kinderen vertelden hoe ze hadden leren fietsen. Dat was eerst spannend en toen, hopsa, konden ze het ineens! Meestal wel na minstens één keer vallen…. Iets nieuws leren gaat met vallen en opstaan.

Nou, en dat hebben we toen samen beleefd. De meeste kinderen hadden nog nooit gezweefd. Spannend dus. Met behulp van het zweefbord, spierballen en vertrouwen in jezelf en de andere kinderen heeft iedereen die dat wilde kunnen zweven! Sommige kinderen gingen zelfs staan!

Ook een keertje zweven? stuur een mailtje naar bestuurslid Ilse, zij heeft het zweefbord en ook nog andere coöperatieve spellen en leent ze  met plezier uit.

 

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Alle pannenkoekenbakkers én eters welkom bij verhalen in Tuindorp!

Rotary Wageningen verrast Tuindorp vrijwilligers met een heerlijk diner

Verhalen in Tuindorp; ontmoet Egalus!

Poepkoekjes in Tuindorp!

Letters in de speeltuin

5 keer Verhalen in Tuindorp

De mallemolen draait en de speeltuin krijgt subsidie!

23 maart magische en feestelijke opening speelseizoen 2024!

Zo cool, SpelenMaaR vakantiebouwen

SpelenMaaR Winterbouwen bij Tuindorp super leuk!